Во оваа моја прва статија ќе ги претставам моите погледи кон тоа што е гејмер, што е професионален гејмер и разликата помеѓу македонскиот про гејмер и светскиот про гејмерот. Јас сум Александар Киселинов – helius, про гејмер и поранешен играч, а сега менаџер, на професионалниот CS тим ENTiTY, и имам искуство од поранешни големи натпреварувања како KODE5.

Прочитај повеќе