Релативно силен земјотрес се почувствува во Скопје и Куманово околу 22:24-5 минути, први потврдија друштвените мрежи, Facebook и Twitter уште еднаш покажувајќи ја својата способност брзо да пренесат и потврдат информации.

Прочитај повеќе