Личен термостат, ова е описот кој најверојатно е најсоодветен за Embr Wave. Станува збор за преносен уред креиран од студенти од MIT. Уредот може да го згрее или да го излади корисникот, а дел од корисниците го опишаа како топла шоља чај. Уредот наликува на алка или на часовник и се носи на зглобот на […]

Прочитај повеќе