Сите оние кои планираат да купат нов паметен телефон, лаптоп, телевизор или пак фотоапарат, но не се сигурни дали е вистинскиот момент за тоа, треба да го посетат новиот веб сајт едноставно наречен Decide. Станува збор за веб сајт кој зема в предвид неколку фактори и ви предлага дали сега е вистинскиот момент да купите […]

Прочитај повеќе

Суперкул уредот на Microsoft кој не користи џоистици, туку камери и сензори и се контролира со тело, се продаде во 10 милиони примероци и постави Гинисов рекорд за најбрза продажба на електронски уред.

Прочитај повеќе