Организацијата за електрични возила во Македонија – Електромобилност Македонија во текот на утрешниот ден, 19 септември, ќе биде дел од големиот настан „Европска недела на мобилност“ под мотото „Паметна мобилност, силна економија“. Настанот е предвиден да започне во 09 часот на паркингот веднаш до aнекс просториите на Факултетот за електротехника и информатични технологии и Машинскиот […]

Прочитај повеќе