„Electric Dreams“ е нова серија на Amazon, чии сценарија се направени по кратки приказни на Филп К Дик. Најверојатно авторот ви е познат по „Сонуваат ли Андроидите електрични овци?“, книга по која е снимен култниот Blade Runner. Според Мајкл Динер, Electric Dreams е повеќе серија од 10 филмови, отколку вообичаена ТВ серија. Секоја од епизодите […]

Прочитај повеќе