Новата алатка од Dropbox, Paper, овозможува тимско креирање на белешки и документи, иако алатката би можела да се користи за сите документи за кој е пригоден форматот… Услугата е во бета и сè уште е потребна покана, но бројот на бета тестерите е значително поголем, вели Engadget. Во моментов станува збор за десктоп алатка, иако […]

Прочитај повеќе