Нема никакво сомневање во вредноста на вашите лични дигитални добра и иако многу решенија прават одлична работа за автоматизирано зачувување податоци на облак, нема ништо лошо од создавање дополнителни бекапи, чисто за секој случај. Самиот Windows има алатка токму за таквите потреби, но на располагање имате значително подобри алатки кои не само што се бесплатни […]

Прочитај повеќе