Последната епизода на „Super-Fan Builds“ можеби најдобро покажува зошто игрите на табла се враќаат. Можностите кои доаѓаат со технологијата, но и иновативноста на креаторите може да се забележат и при креирањето на оваа маса. Креаторите на масата користат куп технологија: софтвер, 3д-принтер, таблет-компјутери и огромен монитор да ја добијат најдобрата маса за Dungeons & Dragons. […]

Прочитај повеќе