Според последните резултати на ΥouTube Trends, овогодинешната кампања на Old Spice во текот на еднонеделниот дуел на Фабио и оригиналниот Old Spice Guy – Изаја Мустафа, успеа да привлече 22 милиони посетители на официјалниот YouTube канал на Old Spice. За потребите на „Mano a Mano En El Baño“ беа снимени повеќе од 100 видеа, од […]

Прочитај повеќе

Политиката е жешка тема во Македонија, тема која сега се проширува и на Facebook каде партиите сфатија дека поголемиот дел од граѓаните се таму, па започнаа да се грижат за собраните „Likes“.

Прочитај повеќе