Google воведе неколку новини во нивното тaканаречено социјално пребарување кои се со цел да ни помогнат да ги добиеме најрелевантните можни резултати од нашите пријатели од друштвените мрежи.

Прочитај повеќе

Тweetaboogle е забавен и друшвен веб сервис со кој пребарувате низ Google, под резултатите добивате постови од Twitter како објаснување, и сето тоа го правите на Facebook интерфејс.

Прочитај повеќе