Соработката на Mozilla и Facebook го донесе Facebook Messenger на Firefox. Отсега ќе можете да четувате со вашите Facebook пријатели, без ралика на која веб страна сте во моментот. Потегот е пред се за мотивиран за подобро интегрирање на социјалните мрежи и сервиси во прелистувачот. А разликата со досегашниот чет на Facebook е што сега […]

Прочитај повеќе

Секој ден се логираат 250 милиони, 50 отсто од корисниците на Facebook, вели основачот Марк Закерберг во интервју на Web 2.0 самитот.

Прочитај повеќе