Google ќе ги надгради Apps for Work и повторнo ќе им го промени името, овојпат во G-Suite. Заедно со промената на името, компанијата ќе го подобри сервисот, со интеграција на вештачка интелигенција. Со ова сите сервиси ќе станат подобри, ветува Google. Компанијата веќе ја користи вештачката интелигенција за дел од услугите. „Smart Reply“ овозможува брзи одговори […]

Прочитај повеќе