Често се случува да наидете на порака дека не можете да отворите еден сајт. Ако е сајт кој функционирал веднаш си помислувате дека можеби е нешто до вашата интернет конекција. Затоа за да нема забуни Google Chrome сега ве информира дали и другите корисници имаат проблем да пристапат на тој сајт.

Прочитај повеќе