Македонската е-спорт заедница конечно е пораздвижена. Главна причина за ова се момците од Dota2MK кои ја најавија втората сезона на македонската Dota 2 лига. Новата сезона има промени, па наместо досегашните две лиги сега ќе има само една лига со 18-тима кои ќе се натпреваруваат во бодови освоени со победи и нерешени резултати. По завршувањето […]

Прочитај повеќе