100 милиони професионалци ширум светот. Вака друштвената мрежа за бизнис LinkedIn го објави своето достигнување додавајќи дека скоро секоја недела се отвараат околу еден милион нови профили.

Прочитај повеќе

Знаејќи ја популарноста на мрежата, оваа достигнување беше само прашање на време, нели?

Прочитај повеќе

The Webby Awards се нешто како интернационални веб Оскари каде се наградува достигнувањето во веб дизајнот, интерактивниот маркетинг, онлајн медиуми, видео и музика, како и мобилната технологија.

Прочитај повеќе