По сѐ изгледа Amazon нема да дозволи ниту една компанијата да ги предизвика ниту на едно поле. Компанијата започнува со испораки до багажникот на автомобилите. Доставувачите од Amazon, во соработка со General Motors и Volvo ќе имаат пристап до багажникот. Интересно можноста доаѓа малку подоцна откако Amazon понуди достава во домот. Односно, м0жност доставувачот да […]

Прочитај повеќе