Борче Стаменов е ентузијастот кој многумина веднаш ќе го поврзат со „Донирај Компјутер“. Станува збор за хумана акција со која се донираат компјутери на семејства на кои им се потребни. Досега г. Стаменов има донирано 200 компјутери, и иако јубилејот се погоди со овој текст, не повод за разговорот. Главна причина за контактот е неговиот […]

Прочитај повеќе