Неодамна брачна двојка од Портланд беше непријатно изненадена кога дозна дека Alexa ги снимала нивните разговори. Потоа истите разговори ги препраќала на еден контакт од нивната листа. Можеби начинот на кој дознаа за „прислушувањето“ е подеднакво страшен. Еден вработен во компанијата на сопругот се јавил и им кажал дека има нивна комуникација. Станувало збор за […]

Прочитај повеќе