Новата алатка од Dropbox, Paper, овозможува тимско креирање на белешки и документи, иако алатката би можела да се користи за сите документи за кој е пригоден форматот… Услугата е во бета и сè уште е потребна покана, но бројот на бета тестерите е значително поголем, вели Engadget. Во моментов станува збор за десктоп алатка, иако […]

Прочитај повеќе

Google тестира нова алатка која е вид на онлајн складиште за фајлови, пишува TechCrunch повикувајќи се на информации од неколку Google форуми.

Прочитај повеќе

Имате веб сајт и имате мејл. Па што? Присуството на интернет не е ништо споредено со интерактивноста и комуникацијата со потенцијалните клиенти преку друштвените мрежи и споделувањето информации.

Прочитај повеќе