Имате веб сајт и имате мејл. Па што? Присуството на интернет не е ништо споредено со интерактивноста и комуникацијата со потенцијалните клиенти преку друштвените мрежи и споделувањето информации.

Прочитај повеќе

Google објави можност за лесно додавање на слики и диаграми во веб базираниот Google Docs. Сега можете да додавате слики со повлечи-и-спушти функција, наспроти досегашните закачувања преку хард диск, URL или преку Google Image Search.

Прочитај повеќе

Веб базираниoт сервис за документи, Docs.com на Microsoft сега имаат опција за брзо креаирање резиме со податоци од вашиот Facebook профили, и креаирање на графикони со Facebook пријателите.

Прочитај повеќе