Добра вест за корисниците кои често и многу го користат Google Docs. Малечка, но корисна промена ќе го олесни и забрза креирањето на нов документ на Google Docs. Станува збор за нова адреса doc.new. Кога корисникот е логиран на Google, адресата веднаш отвора нов документ. Ако не е логиран ќе треба да ги помине сите […]

Прочитај повеќе