Seavus претстави вештачка интелигенција DoAI, која може да се прилагоди на различни процеси и операции. Прв клиент кој ја доби вештачката интелигенција, се регрутерите Jobmore. Ова е прв пат вештачка интелигенција да се користи при селекција на кадар. Очекувањето е дека ќе консултантите на Jobmore ќе имаат 30% повеќе време. Во просек, потребни се 300 […]

Прочитај повеќе