Популарниот Winamp објави 1.0 верзија на својата Android апликација која ќе им овозможи на корисниците да безжично ја синхронизираат музиката преку Wi-Fi, да се импортира iTunes библиотеката и да се стримаат илјадници интернет радија со SHOUTcast. Winamp за Android ги поддржува 2.1+ Android OS.

Прочитај повеќе