(Овој текст е поддржан од Vip, како дел од кампањата “#Заедно е подобро.”) Тие се нашиот најзафатен, најпрофесионален и веројатно најсладок фотографски пар. Нивната пасија за создавање на фотографии со душа се чувствува во секој фајл кој ќе излезе од нивните мемориски картички, без разлика дали фотографираат проект од моден, комерцијален, концептуален, гастрономски, спортски или […]

Прочитај повеќе