Националниот младински совет на Македонија го најавуви својот нов проектот „МЛАДИХАБ – Дигитална младина“. За промоција на проектот симболично е одбран Меѓународниот ден на младите кој се одбележува на 12 август. Станува збор за нов хаб во центарот на Скопје што почнува со работа во ноември. Проектот ќе треба да помогне и со премостување на […]

Прочитај повеќе