Apple сериозно размислува за развој на дигитални очила. Компанијата се плаши дека ќе останат без „следниот хит“ во индустријата. Засега нема никаква поширока најава од ова. Освен веста до која стигна Bloomberg. Apple работи на партнерство со можни производители кои би можеле да им помогнат во иднина. Компанијата веќе купила доволно елементи за помал број […]

Прочитај повеќе