MetaHumans Creator е нова алатка од Epic која на корисниците ќе им овозможи многу поедноставно, полесно и побрзо да креираат фотореалистични дигитални човечки ликови. Алатката ќе се користи во прелистувач, а ликовите кои се креираат изгледаат речиси реално. За жал, засега нема можност да се тестира алатката, но Epic со неколку видеа ги претстави можностите […]

Прочитај повеќе