… луѓето! Објавено и 2011-та верзија на Social Media Revolution видеата базирани на Socialnomics книгата од Ерик Куалман. Подолу ќе го најдете третото видео од овој серијал кој објаснува како 50% од светската популација се луѓе под 30 години кои се постојано на друштвените мрежи, како „Што се случува во Вегас, останува во Вегас“ сега значи „Што се случи во Вегас останува на Facebook, Twitter, Kontakte…”.

Прочитај повеќе

Во последниве 20 години на глобално ниво ништо се нема драстично променето, се уште се војуваат „вечните“ војни, се уште американците се против русите и обратно, се уште има филмови со Сталоне и Македонија се уште е во транзиција.

Прочитај повеќе

Дизајнот пред се има цел да ја истакне разновидната ИТ содржината многу повеќе од стариот дизајн, кој иако беше поелегантен, беше и ограничен во функционалноста. Затоа се решивме за ваков нов дизајн на WordPress платформата.

Прочитај повеќе