Услугите на Паркинзи на општина Центар од неодамна се достапни и онлајн. Ова значи дека сите дневни и месечни карти отсега ќе бидат достапни и во онлајн продажба. Дополнителни преку канал за текст разговор корисниците на услугите на ПОЦ ќе бидат во комуникација со претставник на сервисот. „Веќе од денеска, сите корисници по креирање на […]

Прочитај повеќе