Телефон, мини лаптоп или планер… Microsoft работи на нов уред, но од малкуте и оскудни податоци за уредот е нејасно за што точно ќе станува збор. Името на проектот под кој Miscrosoft работи на овој уред е Andromeda. Досега се појавуваше во патенти и во оперативниот систем, но Verge дојде до документ кој го потврди […]

Прочитај повеќе