Што е потребно да го промените светот и да се зафатите со огромни предизвици? Што е потребно за да се биде гигант во индустријата? На овие теми говори Џастин Маск, поранешната сопруга на Илон Маск. Најголемиот дел од говорот се интересни куси приказни, но делови се и за искуствата и животот со г. Маск.

Прочитај повеќе