Cloud Girlfriend e стартап кој ако имате потреба ќе ви овозможи да си најмите виртуелна девојка која ќе биде креирана токму за вас, која ќе го демонстрира нејзиното присуство преку оставање јавни пораки на вашиот Facebook ѕид.

Прочитај повеќе

За сите оние кои пробуваат да ја најдат љубовта на својот живот преку интернет, а досега нивните напори не вродија со плод, Virtual Dating Assistants или VIDA го има решението за сите ваши маки.

Прочитај повеќе