IT Labs е компанија во сферата на технолошката индустрија и постои од 2005 година. Каде бевте тогаш и каде сте сега како компанија? Каде IT Labs е позициониран во моментот во светот на развој на софтвер?  Од почетокот на IT Labs пред повеќе од 15 години, соработуваме со различни компании од разни индустрии кои се […]

Прочитај повеќе