DesktopOK e исклучително мала, но корисна алатка за апсолутна контрола врз местоположбата на вашите икони. Со оваа алатка можете да сочувувате и враќате најразлична поставеност на иконите од вашата десктоп површина. На располагање имате најразлични распореди за вашите икони. Овие распореди можат да стапат на сила во зависност од тоа кој корисник се логира, или […]

Прочитај повеќе