Викендов гејмерите кои се по квалитетни игри, но не и по трошење пари ќе можат бесплатно да ги истражат најдлабоките понори на психата или пак океанот. Outlast Deluxe Edition е бесплатна во наредните 24 часа! Сите оние кои се за едно од најстрашните искуства во најчиста форма ги замолуваме храбро да се упатат кон сајтот […]

Прочитај повеќе