(Ова е преземен текст од Delicon а.к.а. Даниел Брзанов, првично објавен на неговиот блог) Веќе подолго време се мислев со кој пост да го започнам блогов, но, никако да ми дојде некоја добра идеја како за прв пост. Пред да го средам блогот имав многу идеи за пишување, но, кога го завршив, тие теми веќе […]

Прочитај повеќе

Оdgovori.mk e сервис каде можете да поставите прашање и да добиете не еден туку повеќе одговори од другите корисници. Барем статистиката на odgovori.mk го покажува тоа. До сега се поставени 2.310 прашања, а се добиени скоро 9.000 одговори. Сервисот има и 1.970 регистрирани корисници.

Прочитај повеќе