Во модерното доба и константната трка со времето, станува сè потешко да се излезе на крај со потребата за солидна организација и следење што на кого сте позајмиле. Librarian Pro тежнее да ви помогне во таквата мисија така што ви дава можности за целосен преглед на вашите книги, стрипови, CD-а, DVD-а, електронски направи или нешто […]

Прочитај повеќе

Calibre е одамна докажано парче софтвер за љубителите на пишаниот збор, но во дигитална форма. Благодарение на оваа алатка лесно можете да се справите со бројните формати на електронски книги, уредно да ги поставите од една појдовна точка и да ги читате во пријатна околина преку вградениот читач. Најдоброто од сево ова е и тоа што […]

Прочитај повеќе