За Дејв Бирс технологијата овозможува неверојатна демократизација на креативноста. „Таа овозможува распространување на креативноста, па денес секој може да биде креативен. Технологијата нѐ ослободи од стегите , што значи дека сега не мора да бидеш во маркетинг индустријата за да создаваш креативни дела“, вели г. Бирс која во својата долга кариера беше музичар, комичар, поет, […]

Прочитај повеќе