Defiance постои добри осум години. Defiance 2050 – три години. За сето тоа време, оваа ММО игра вложуваше напори да привлече играчи, но таквото нешто се чини тешко без воведување нови содржини. Последните неколку години се правеше само рециклирање на едни исти настани и агресивно продавање кутии со плен. Авторот на овој текст е огромен […]

Прочитај повеќе

Кога беше најавена Defiance 2050, многумина помислија дека се работи за содржителна надградба, не само во графичкиот дел, туку и во системите, приказната и способностите. И, потоа, почнавме да добиваме се повеќе и повеќе информации и молневито брзо разбравме дека Defiance 2050 не е нова игра, туку само закрпа маскирана во форма на нова игра. […]

Прочитај повеќе

За викендот, пробајте правилно да се опуштите во исчекување на првомајските празници со некоја од следниве бесплатни игри. Arma 3 е една од најреалистичните модерни, борбени пукачки игри во прво лице. Со тројката, Bohemia Interactive има осмислено наслов кој ќе ги тестира не само вашите рефлекси туку и трпеливост и способност за донесување тактички одлуки. […]

Прочитај повеќе