За викендот, пробајте правилно да се опуштите во исчекување на првомајските празници со некоја од следниве бесплатни игри. Arma 3 е една од најреалистичните модерни, борбени пукачки игри во прво лице. Со тројката, Bohemia Interactive има осмислено наслов кој ќе ги тестира не само вашите рефлекси туку и трпеливост и способност за донесување тактички одлуки. […]

Прочитај повеќе

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, петнаесетто и новогодишно издание. На почетокот од новата година, решивме да ги наградиме нашите читатели не со една, не со шест туку со шестнаесет игри за Steam. Наградуваме со: Postal 2, Oniken, GRAV, BloodRayne Betrayal, Resident Evil Revelations […]

Прочитај повеќе