DaVinchi Resolve e бесплатна алатка за професионално уредување на вашите домашни видеа. Бројните филтри и ефекти кои ќе ги најдете тука никако не се за потценување и, од визуелна гледна точка, можете да направите финалното видео да се одликува со значително висок квалитет. Пред да почнете да го употребувате DaVinchi Resolve потребно е да поминете […]

Прочитај повеќе