Datally е Android апликација од Google која на корисниците им овозможува полесно да управуваат со интернет сообраќајот. Со ова корисниците ќе може да заштедат, или барем да го ограничат времето кое го поминуваат на интернет од телефон. Апликацијата е достапна од ноември, но од неодамна Google го прошири начинот на кој корисниците може да го […]

Прочитај повеќе