Емисијата Топ Тема На Ваша Страна која што се емитуваше оваа вечер на Телма телевизија ја третираше актуелната тема со лажните вести, интернет заработката и Велес. Гости во студиото беа Игор Трајковски од Time.mk, Дарко Булдиоски од NewMediaMK и Бојан Кордалов, специјалист за нови медиуми кои дискутираа и за друштвените мрежи, интернет комуникацијата, но и за локалните […]

Прочитај повеќе