Благодарение на виралното информирање на македонските друштвени мрежи се откри дека 22-годишниот Мартин Нешковски е претепан до смрт од припадник на специјални сили на полицијата во неделата вечер. Гневните граѓани со помош на мрежите организираа протести против полициската бруталност.

Прочитај повеќе

Инспирација од филмот “Wanted” од рускиот режисер Тимур Бекмамбетов, и секако…Thricer.

Here we go…

Прочитај повеќе