(Ова е преземен текст од Delicon а.к.а. Даниел Брзанов, првично објавен на неговиот блог) Веќе подолго време се мислев со кој пост да го започнам блогов, но, никако да ми дојде некоја добра идеја како за прв пост. Пред да го средам блогот имав многу идеи за пишување, но, кога го завршив, тие теми веќе […]

Прочитај повеќе

Не требаше многу да се чека за да го видиме првиот .мк агрегатор на групни попусти. Евтино.мк е проект на Даниел Брзанов, веб дизајнер и веб програмер, кој вели дека иако проектот е во алфа, го стартува заради текстот што го објавивме, иако требало да се доразвие малку да се додадат понудите од другите сервиси […]

Прочитај повеќе

За обичниот корисник HTML5 не значат многу, но за дизајнерите тоа е друга приказна, вели Даниел Брзанов кој твитна дека неговиот личен сајт е можеби првиот македонски HTML5 сајт.

Прочитај повеќе