Фокус на оваа епизода се LinkedIn и B2B контактите. Гостин на Дарко Булдиоски во овој комкаст му е Данчо Димков основач на BizzBee Solutions. Данчо е искусен бизнис консултант кој последниве години со својот тим во BizzBee Solutions се фокусира на бизнис кон бизнис комуникацијата пред се преку LinkedIn. Тој вели дека LinkedIn е сосем […]

Прочитај повеќе