Samsung претстави демо од Home Watcher (домашниот чувар) софтверот за далечинска контрола на сите домашни уреди преку Galaxy Tab, таблет компјутер кој ќе биде објавен во ноември. Демово покажува неколку интересни опции. Пример, ја пренесува телевизијата на вашиот таблет, но уште поинтересно ви прикажува рецепти со состојките кои ги имате во фрижидерот во моментот. Дури и далечински да ја загреете печката за да биде спремна веднаш да готвите.

Прочитај повеќе