Мејси Вилјамс, актерката која ја игра Ариа Старк во популарната серија Game of Thrones, најавува дека наскоро можеби ќе зборуваме за нејзе како претприемач. Актерката го најави лансирањето на Daisie мобилна апликација/друштвена мрежа за професионалци. Апликацијата излегува на лето и треба да им овозможи на учесниците да соработуваат на проекти. Дополнително, ќе може да споделуваат мислења […]

Прочитај повеќе