Нацистичкиот портал Daily Stormer сè уште не може да се врати онлајн. Викендов успеаја за кратко да се појават, но тоа траеше неколку часови. Иако успеаја да пронајдат замена за Cloudflaire, порталот не успева да пронајде хост за содржините. Проблемите на сајтот започнаа со протестите во Шарлотсвил, а се започна со еден текст. Порталот објави […]

Прочитај повеќе